duminică, 10 martie 2013

Upside Down ( O lume inversată)



    Vi-l mai amintiţi pe Jim Strugess din Acros the universe, 21, Cloud Atlas şi nu în ultimul rând One day ? Mie mi-a făcut plăcere să-l revăd în acest film, cu toate că în urmă cu două zile m-am chinuit să văd Clud Atlas fiind dezamăgit de subiectul filmului şi de prestaţia celorlalti actori de talie mare gen Tom Hanks , Halle Berry, Susan Sarandon, Hugh Grant ...




    În filmul nostru, o poveste romantică dealtfel, Jim îl interpretează pe Adam care este un tip special dintr-un univers şi mai special, un univers cu două planete cu gravitaţie dublă, numite lumea de jos si de sus, aparent de neatins. Adam are o existenţă modestă, practic trăind de pe o zi pe alta dar cu gândul la Eden (Kirsten Dunst), o fată din lumea bogată de sus, de care este îndrăgostit din adolescenţă. După o perioadă de zece ani de când nu s-au văzut, Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găseacă şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!


    Upside down este o poveste romantică despre doi îndrăgostiţi din lumi paralele, foarte similare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. Este o poveste romantică într-un concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile.


    Varianta online o puteţi vedea  aici



Un comentariu: