luni, 3 octombrie 2011

Vrei sa fii sotia mea ?


... Vrei sa fii sotia mea ?  

Stop. Sa dam putin inapoi.  

      Intotdeauna in viata dai peste persoana care se dovedeste a fi exraordinara, ajungi sa te indragostesti de ea, defectele acelei persoane par sa fie uitate si deseori invizibile, te simti ca intr-o poveste care nu se mai sfarseste si nu ai vrea sa se termine... si fiindca iti doresti si tu acest lucru spui sau accepti intrebarea:

  


si apoi...


     Vedem pana la urma ca se termina totul de multe ori tragic si ajungem sa suferim. Pentru ce?! Incepi sa realizezi ca suferi pentru acea persoana care nici nu ne merita lacrimile si nici nu te-a meritat vreodata! Mereu trebuie sa incerci sa-ti vindeci ranile provocate de dragoste prin tacere sau, daca ai puterea, poti sa incerci sa fii cu o alta persoana care te place si iti poate oferi dragostea de care ai nevoie...dar trebuie sa o si placi si nu sa te folosesti de acea persoana !


Trist


      Apoi pui filmul in cutiuta cu amintiri si incerci sa scrii scenariul unui altul cu o distributie noua in care personajul neschimbat esti doar tu si poate uneori unul sau mai multi copii ai tai, in speranta ca finalul va fii de aceasta data cu "Happy End Fericit" :)).  


Un comentariu: